Datoteka:Antun Mavrak.jpg

Izvorna datoteka(636 × 961 piksela, veličina datoteke/fajla: 178 kB, MIME tip: image/jpeg)

Sažetak - Сажетак uredi

Opis

Antun Mavrak

Izvor

Petar Požar, Jugoslaveni-žrtve staljinskih čistki: dokumentarna kronika, Nova knj., 1989.

Datum

pre 1938.

Autor

Nepoznat

Objašnjenje

Fotografija je zbog svoje starosti verovatno u javnom vlasništvu. Dok se ne utvrde detalji oko licence, pretpostavljamo poštenu upotrebu za edukacijske svrhe.

Licenciranje uredi

   Ova datoteka zaštićena je autorskim pravima, ili se presumira kako je zaštićena autorskim pravima. Ipak, vjeruje se kako je korištenje ove datoteke:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna23:36, 30 septembar 2014Minijatura verzije (23:36, 30 septembar 2014)636 × 961 (178 kB)Mladifilozof (razgovor | doprinos)== Sažetak - Сажетак == {{Infoslika |Opis= Antun Mavrak |Izvor=Petar Požar, Jugoslaveni-žrtve staljinskih čistki: dokumentarna kronika, Nova knj., 1989. |Datum= pre 1938. |Autor= Nepoznat |Objašnjenje= Fotografija je zbog svoje starosti ver...

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku: