Datoteka:Ante Despot kipar.jpeg

Ante_Despot_kipar.jpeg(257 × 292 piksela, veličina datoteke/fajla: 57 kB, MIME tip: image/jpeg)

Sažetak - Сажетак uredi

Opis

Ante Despot, kipar

Izvor

http://sibenskiportal.hr/2013/09/01/na-danasnji-dan-preminuo-sibenski-kipar-ante-despot/

Datum

nije naznačen

Autor

nije naznačen

Objašnjenje

Izrezan je dio slike i koristi u niskoj rezoluciji kako bi se ilustrirao članak posvećen Anti Despotu koji je preminuo 2007. pa će se teško naći nova fotografija ovog kipara

Licenciranje uredi

   Ova datoteka zaštićena je autorskim pravima, ili se presumira kako je zaštićena autorskim pravima. Ipak, vjeruje se kako je korištenje ove datoteke:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna10:47, 16 mart 2015Minijatura verzije (10:47, 16 mart 2015)257 × 292 (57 kB)DobarSkroz (razgovor | doprinos){{Infoslika |Opis=Ante Despot, kipar |Izvor=http://sibenskiportal.hr/2013/09/01/na-danasnji-dan-preminuo-sibenski-kipar-ante-despot/ |Datum=nije naznačen |Autor=nije naznačen |Objašnjenje=Izrezan je dio slike i koristi u niskoj rezoluciji kako bi se...

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Metapodaci