Bridget Marquardt

Bridget Christina Sandmeier, bolje poznata kao Bridget Marquardt (rođen 25. septembar 1973.) je američka televizijska ličnost, manekenka i glumica, najpoznatija po tome što je kao jedna od djevojaka Hugha Hefnera nastupila u TV-seriji The Girls Next Door.

Bridget Marquardt
Bridget Marquardt-D.jpg
ImeBridget Christina Sandmeier
Datum rođenja 25. septembar 1973. (1973-09-25) (dob: 48)
Mesto rođenja Oregon, SAD
Visina 1,65 m[1]
Boja kose plava
Boja očiju lješnjak
Prezentacija

BiografijaUredi

Marquardt je rođen u gradu u Oregonu kada se njena porodica preselila se iz Kalifornije. Ubrzo nakon njenog rođenja, majka porodicu preselila nazad u Kaliforniju, gde je ona podignuta. Njena majka se ponovo udala, a Marquardt i njen mlađi brat Edward preselio u ranču svog očuha, gde su kasnije stekao polusestra.

Marquardt diplomirao u Kaliforniji sa saradnikom stepena. Ona je kasnije studirao na sveučilištu i diplomirao u 1998. godine s Bachelor of Arts u komunikacijama i naglaskom na odnose s javnošću. Ona je zaradio u 2001. godine joj stupanj mastera u obavijesnim sredstvima, a kasnije je uzeo diplomski razini tečaj emitiranja novinarstva.

KarijeraUredi

Na savjet prijatelja koji su joj predložili pozirati za časopis Playboy, Marquardt poslao pismo Playboy upitan kako postati Playmate. U 2001. godine, Marquardt preselio u Los Angelesu i da li lokalne modelovanje radnih mesta i male glumačke uloge. Nakon testiranja dva puta bezuspešno za Playboy, ona je pozvana na Playboy Mansion i ubrzo postaoredovni tamo. U oktobru 2002, posle više od godinu dana poseti vilu, ona je pozvana da se kreće u i postao jedan od prijateljice Hugh Hefnera.

Marquardt se pojavljuje na TV seriji The Girls Next Door, i pojavio se s Holly Madison i Kendra Wilkinson na tri uvala u časopisu Playboy u novembru 2005, septembru 2006 i marta 2008. Ona se pojavila u nekoliko filmova, uključujući u horror komediji Kottentail u kojoj je resi znanstvenik radi genetska istraživanja na kunića. Ona je također pojavila kao i sama zajedno s Madison, Wilkinson i Hefner u epizode neke TV-serije.

Marquardt mi svoj konačni izgled na Playboy u februaru 2009, u obnažen foto snimak s Madison i Wilkinson kao oprostio The Girls Next Door. Nakon odlaska iz Playboy, Marquardt domaćin TV-serija Bridget's Sexiest Beaches, koji je debitovao 12. marta 2009, a završila posle jedne sezone. U aprilu 2010, Marquardt najavio planove za sopstveni reality serije. Prva epizoda će pucati u aprilu i da će pokriti njen život posle Playboy Mansion i njen trenutni odnos.

Osobni životUredi

U septembru 2007, Marquardt izjavila da je bila udata, ali odvojeni i živela je u Playboy Mansion od oktobra 2002. Prema intervju, njen suprug podržao njen potez u Los Angelesu, da su ostali prijatelji i da su u procesu razvoda.[2] U decembru 2008 intervjua, Marquardt izjavila da je bila jedna, a početkom januara 2009, objavljeno je da Marquardt preselio iz Playboy Mansion da živi sama.[3]

Kao što se vidi na raznim epizodama The Girls Next Door, Marquardt pekinezer ima psa po imenu Wednesday, a crni persijski mačka po imenu Gizmo.

IzvoriUredi

Vanjske vezeUredi