And the Rockets' Dead Glare

And the Rockets Dead Glare (sh. I mrtvi sjaj raketa[α 1]) je epizoda američke policijske TV-serije Homicide: Life on the Street, premijerno prikazana 17. marta 1993. godine. Radnja prikazuje kako Lewis i Crosetti odlaze u Washington, D.C. kako bi istraživali ubistvo kineskog studenta za koga sumnjaju da je počinila kineska vlada; Pembleton se nalazi pred iskušenjem kada mu je ponuđeno unaprijeđenje bez znanja njegovog šefa Giardella, a Howard nespretnim svjedočenjem umalo ne izazove oslobađajuću presudu na suđenju okrutnom ubici koga je bila uhvatila.

And the Rockets Dead Glare
Epizoda serije Homicide: Life on the Street
Epizoda br.Sezona 1
Epizoda 7
RežijaPeter Markle
ScenarioJorge Zamacona
PričaTom Fontana
FotografijaWayne Ewing
Produkcijski kod108
Originalno emitiranje17. 3. 1993 (1993-03-17)
Gostujući glumci
Kronologija epizode
← Prethodna
"A Dog and Pony Show"
Sljedeća →
"Smoke Gets in Your Eyes"
Lista epizoda Homicide: Life on the Street

U epizodi se prvi put pojavljuje lik advokata Darina Russoma koga tumači Michael Willis, kao i Pembletomnve supruge Mary, koju tumači Ami Brabson, supruga Andrea Braughera, glumca koji tumači Pembletonov lik. U epizodi je zapažen nastup u maloj ulozi kineske studentice imala glumica i manekenka Bai Ling. Epizoda je također poznata po tome što u njoj Bayliss i Munch otvoreno izražavaju podrškku zahtjevima za legalizaciju marihuane.

Napomene uredi

  1. Igra riječi, s obzirom da je naslov inspiriran stihom "And the Rockets Red Glare", odnosno "I crveni sjaj raketa", iz Star-Spangled Banner, himne SAD.

Vanjske veze uredi