Amar de nuevo

Amar de Nuevo
Žanr romansa
Nastupaju Patty Garza
Eduardo Santamarina
Alejandro Felipe Flores (Frijolito)
Jorge Eduardo
Maria Antonieta de las Nieves
Jullye Giliberti
José Luis Franco
Zemlja porijekla  Meksiko
Produkcija

Amar de nuevo je telenovela produkcijske kuće Telemundo snimljena u Meksiku. Predstavlja spin of (nastavak) telenovele Amarte así iz 2005. godine. U martu 2011. se počela prikazivati u Kolumbiji.

SinopsisUredi

Veronika i Roman izgubili su smisao života i želju da ikada ponovo vole. Veronikin muž umro je nakon strašne nesreće, posle koje je ona pala u komu i u kojoj je poginuo Friholito, najbolji prijatelj njenog sina.

Dok je bila u komi, mali Palito se svakodnevno molio za majčin oporavak i njegove molitve bivaju uslišene i dešava se čudo. Ona se budi, zahvaljujući anđelu Friholitu, koga je "Gazda" poslao da zaradi svoja krila tako što će pomoći svom prijatelju i njegovoj majci. Njegov glavni zadatak jeste da pronađe novog tatu za Polita. Roman, udovac i otac troje dece, postaje najozbiljniji kandidat za tu ulogu. Glavna prepreka je njegova zaova Rosilda, koja neće birati sredstva kako bi osvojila njegovo srce.

Veronika i Roman čvrsto veruju da ljubav nikada više neće doći u njihove živote, ali uveriće se da je ipak moguće ponovo voleti, jer život bez ljubavi nije život. Njima dvoma neće biti potreban kompas kako bi se pronašli... Srca će ih voditi. A ako se ipak izgube, Polito i Friholito su tu da ih ponovo spoje...

UlogeUredi

Glumac: Uloga:
Patrisija Garza Veronika
Eduardo Rodrigez Roman
Horhe Eduardo Garsija Palito
Alehandro Felipe Flores Friholito
Đuli Giliberti
Hose Luis Franko
Marija Antonijeta de las Nijeves Gardenija
Nikolas Mele
Haime Ajmerič
Amerika Gabrijel
Paola Tojos
Luis Havijer
Magali Bojselje
Amara Viljafuerte
Hoanidka Marijel
Rikardo Silva
Rafael Leon
Havijer Rejes
Tatjana del Real
Marta Navaro
Gala Montes
Bigit Boso

Vanjske vezeUredi