All Over the Guy

All Over the Guy
Žanr Romantična komedija
Režija Julie Davis
Produkcija Susan Deitz
Dan Bucatinsky
Juan A. Mas
Donnie Land
Don Roos
Scenario Dan Bucatinsky
Uloge Sasha Alexander
Dan Bucatinsky
Adam Goldberg
Richard Ruccolo
Premijera 2001.
Jezik Engleski jezik
Trajanje 95 min.
Država Sjedinjene Američke Države SAD
Kompanija
Distributer Lion Gate Entertainment
All Over the Guy na Internet Movie Database

All Over the Guy je američka gej romantična komedija, snimljena 2001. godine u režiji Julie Davis. Scenario je napisao Dan Bucatinsky, koji je preradio svoju predstavu za film. Dan Bucatinsky se pojavljuje u jednoj od glavnih uloga.

RadnjaUredi

Eli (Dan Bucatinsky) i Tom (Richard Ruccolo) imaju sastanak, koji su im ugovorili njihovi najbolji prijatelji Jackie (Sasha Alexander) i Brett (Adam Goldberg). Oni smatraju da bi Eli i Tom bili odličan par. Njihov prvi sastanak je potpuni neuspeh. Nekoliko dana kasnije slučajno se sretnu na buvljoj pijaci i završe kod Elija, gde Tom provodi noć. Tom, međutim, sledećeg jutra kaže da je to bila greška.

Jackie i Brett, koji su u vezi i kojima odlično ide, rešavaju da ih ponovo spoje. Njih dvojica počinju da razvijaju vezu. Međutim, Tom potiče iz porodice alkoholičara i ima problema sa vezivanjem. Eli je, s druge strane, odrastao uz roditelje koji su psiholozi i koji su pokušavali da ga odgajaju da bude emocionalno otvoren, ali on je postao neurotičan i nesiguran zbog toga. Svoj nemir i nesigurnost maskiraju iza sitnih bespotrebnih svađa. Kada Eli kaže Tomu da ga voli, Tom, uplašen, odlazi od njega.

Na venčanju Jackie i Bretta njih dvojica se ponovo sreću i shvataju da moraju da prevaziđu kako disfunkcionalnost svojih porodica, tako i svoje lične strahove.

Ovdje završavaju značajni detalji vezani uz zaplet.

UlogeUredi

Podela uloga
Glumica/glumac Lik Napomene
Dan Bucatinsky Eli Wyckoff
Richard Ruccolo Tom
Sasha Alexander Jackie Samantha Gold
Adam Goldberg Brett Miles Sanford
Doris Roberts Esther
Joanna Kerns Lydia
Nicolas Surovy Jim
Andrea Marin Dr. Ellen Wyskoff
Tony Abatemarco Dr. David Wyckoff
Lisa Kudrow Marie
Christina Ricci Rayna Wyckoff

Vanjske vezeUredi