Robert Anthony "Tony" Snow (1.6. 1955.- 12.7. 2008.) je bio bivši sekretar za štampu Bijele kuće u administraciji predsjednika Georgea W. Busha. Naslijedio je Scotta McClellana, postavši treća osoba na tom mjestu za vrijeme Bushovog predsjednikovanja. U prošlosti je radio kao voditelj TV-vijesti na kanalu Fox News te kao voditelj talk showova.

Tony Snow

Snow je također radio kao voditelj talk showa zvanog The Tony Snow Show na radio-mreži Fox News Radio, kao voditelj subotnjeg izdanja Weekend Live na kanalu Fox News, i voditelj emisije Fox News Sunday od 1996 do 2003. Prije nego što je dobio radio-emisiju, često je radio kao zamjenski voditelj The Rush Limbaugh Showa i služio kao komentator NPR-a.

Ranije u svojoj karijeri Snow je radio za Georgea H.W. Busha kao glavni pisac govora te kao zamjenik pomoćnika predsjednika za medijska pitanja.

Snow je bio oženjen za Jill Ellen Walker s kojom imao sina i dvije kćeri. U slobodno vrijeme se bavio sviranjem rock muzike.

Snowu je u februaru 2005. dijagnosticiran rak debelog crijeva, a u septembru 2007. je iz zdravstvenih razloga napustio dužnost. Zamijenila ga je Dana Perino, a Snow je nedugo pred smrt imao nekoliko nastupa kao politički komentator CNN-a.