Marido en alquiler

(Preusmjereno sa stranice Reina madre)

Marido en alquiler (sh. Muškarac po narudžbini), originalno znana kao Reina madre (sh. Kraljica majka), je američka telenovela, produkcijske kuće Telemundo, čija su snimanja počnela krajem 2012. u Majamiju i Los Anđelesu.[1]

Marido En Alquiler
ŽanrDrama, ljubavni, crni humor
Formattelenovela
Kreatororiginalna priča i scenario
Aguinaldo Silva
adaptacija za Telemundo
Aguinaldo Silva
Roberto Stopello
NastupajuSonya Smith
Juan Soler
Gabriel Porras
Jose Guillermo Cortines
Gabriel Coronel
Pablo Azar
Catherine Siachoque
Vanessa Pose
Miguel Varoni
Zemlja porijekla Sjedinjene Države
 Brazil
Jezik/cišpanski
Produkcija
Postavke kamereviše kamera
Trajanje42-45 min.
Emitiranje
Originalni kanalTelemundo
Audio formatstereofonija
Kronologija
Srodne emisijeFina Estampa

Predstavlja rimejk brazilske telenovele Fina estampa iz 2011.

Sinopsis uredi

Nakon što joj je suprug misteriozno nestao tokom morske plovidbe, Griselda je spremna na sve kako bi održala ostatak svoje porodice na okupu. Čak i da postane majstor, i bavi se poslom koji je neuobičajan za žene. Skromna i vredna, Griselda je ponosna na svoj posao, kojim uspeva da dokaže kako ljudi mogu da imaju pristojan i srećan život bez ugrožavanja tuđih vrednosti. Jedan od njenih sinova upušta se u vezu sa ćerkom Tereze Kristine, bogate, elegantne i površne žene. Tereza Kristina je zgrožena mogućnošću da se veže za ženu iz niže klase, i uprkos protivljenju svog supruga Renea, neprestano ponižava Griseldu.

Nakon višegodišnjeg igranja igara na sreću sa istim kombinacijama, Griselda osvaja 25 miliona dolara. Njen život se iznenada menja, ali ne i priroda. Tek stečeno bogatstvo ne samo da Griseldi olakšava život, već i uzrokuje "vaskrs" davno nestalog supruga, koji je pre nekoliko godina proglašen mrtvim, ostavivši tako niz komplikacija u životu Griselde i njene porodice. Uprkos tome što sada ima više novca nego što je ikad zamišljala, Griselda shvata da u životu nikada nije lako, ali da je za nekoga jakog i odlučnog sve moguće, čak i da u poznim godinama pronađe pravu ljubav.

Napomene i reference uredi