Razgovor o kategoriji:Sadržaj

Kategorija:Sadržaj Wikipedije premještena je ovdje, na Kategorija:Sadržaj. Pritom se zapaža sljedeće:

Ljubazno molim da, ako je to tehnički izvedivo, suradnici s većim iskustvom ili većim ovlastima isprave ove nedostatke. Koh-i-Noor (razgovor) 23:59, 14 ožujak-март 2012 (CET)

Ovaj... koliko ja znam, kod kategorija ni ne postoji automatsko preusmjeravanje (???) nego baš u tom stilu da kad otvoriš stoji da treba ići u drugu kategoriju... Ne znam može li Ripper tu što napraviti, ali ja ne znam mehanizam kako izvesti da kad ti klikneš Sadržaj Wikipedije da te automatski vodi na Sadržaj kao kod običnih članaka. Mislim da sam dobro razumio problem ovdje, ako nisam, ispravi me slobodno. Što se tiče iw linkova, to će se morati ručno ili preko botova jer, koliko ja znam, nema neki adminski mehanizam za upravljanje drugim Wikipedijama. Za ovo treće kontaktiraj Rippera jer nisam dovoljno upoznat s izmjenama kategorije (ja vidim povijest izmjena i postoje 3, ali je li bilo više, ne znam) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 16:00, 19 ožujak-март 2012 (CET)
Da, dobro si razumio problem. Neriješeno ostaje treće pitanje, povijest promjena. Kategorija:Sadržaj doista ima 3 promjene, koliko ih je i vidljivo, ali preusmjeravanjem nije prenesena povijest promjena s prvotne kategorije "sadržaj Wikipedije", što me pomalo žalosti, zbog atribucije, da ne kažem autorstva, jer autorstvo je na Wikipediji tabu. Neću posebno apelirati na Rippera, jer vjerujem da mu, prateći nedavne promjene, ova rasprava nije promakla. Koh-i-Noor (razgovor) 17:52, 19 ožujak-март 2012 (CET)
"Autorstvo" nije problem, jer originalna kategorija postoji kao redirect, i na njoj je dostupna historija stranice. --OC Ripper (razgovor) 17:57, 19 ožujak-март 2012 (CET)
Nazad na stranicu "Sadržaj".